VISRESTAURANT CALAMARES

VISRESTAURANT CALAMARES lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 217 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visrestaurant Calamares. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2022 om 1:36 Bijna koude, superslappe patat. Kibbeling zompig. Calamares idem. Alsof je eerst iets frituurt, het daarna in de magnetron opwarmt en vervolgens lauw opdient. Er was niets knapperig, alles slap. 12 euro down the drain, ik bestel hier nooit meer.
21 mei 2022 om 23:11 Kibbeling was ok, kon iets knapperiger. Er zat ook patat bij, wist ik niet. Saus was wel weing voor zo veel vis. Al met al was het goed te eten..
15 mei 2022 om 20:23 Tong was niet te eten was alleen graat met een paar harde stukjes vis,waren te klein en te dun om te bakken
27 mrt 2022 om 20:22 Al vijf keer eerder besteld, vandaag niet zo warm als meestal, maar toch heerlijk gegeten, normaal via Uber Eats vandaag via Thuisbezorgd, misschien zit daar het verschil in
24 mrt 2022 om 7:24 De gebakken vis was plakkerig en niet lekker niet vers zonde voor me geld.
8 mrt 2022 om 18:09 Mooie gevarieerde schaal , lekker vers , was nog goed warm en knapperig
16 jan 2022 om 22:43 Lekkere vis
17 dec 2021 om 20:35 I ordered Calamari,Sea bass, Salmon steak and kibbling. It was great amount and delicious! I will order agin next time!
17 dec 2021 om 19:18 Nooit meer
14 dec 2021 om 22:09 Goeie service en heerlijke visschotels !!
11 dec 2021 om 19:44 Lekker gegrilled vis schaal. Bezorging duurt wat lang.
4 dec 2021 om 20:27 Bezorg tijd was bijna 1,5 uur. Friet was niet door gebakken en de vis was koud.