VISRESTAURANT CALAMARES

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visrestaurant Calamares. Meer weten? Ontdek meer

1 jan 2023 om 0:57 Lekker vers en goede service
10 dec 2022 om 7:11 Het was weer heerlijk.
7 dec 2022 om 20:12 Duurde telang en het eten was taai en koud
4 dec 2022 om 19:12 Patat sla, inktvis kon iets krokanter, geen sauzen bijgeleverd, wel verzocht.
26 nov 2022 om 21:07 We ordered the food for 19:00, they brought it at 16:00. Very disappointed since we needed it fresh for later. Also we got different sauces from what we wanted.
19 nov 2022 om 22:32 Patat was koud en niet te freten.
16 nov 2022 om 19:06 Kleine doorbakken dorade (verbrand) weinig saus
14 nov 2022 om 9:10 Gegrild vis lijkt gebakken te zijn. Maar toch lekker. Bezorging was vrije te laat.
13 sep 2022 om 21:55 Koud en lang geduurd voor dat het bezorgd werd friet was niet te eten
2 jul 2022 om 19:50 De vis was te verbrand, er waren te weinig soorten vis standaard zat er wel calamaris erbij maar, deze keer niet. voor de rest was de smaak van de vis wel goed
8 jun 2022 om 1:36 Bijna koude, superslappe patat. Kibbeling zompig. Calamares idem. Alsof je eerst iets frituurt, het daarna in de magnetron opwarmt en vervolgens lauw opdient. Er was niets knapperig, alles slap. 12 euro down the drain, ik bestel hier nooit meer.
21 mei 2022 om 23:11 Kibbeling was ok, kon iets knapperiger. Er zat ook patat bij, wist ik niet. Saus was wel weing voor zo veel vis. Al met al was het goed te eten..